Camping La Tuque

La Tuque is een mooie kleinschalige familiecamping 3* gelegen in het Zuid Franse departement Lot (Occitanië). Onze gasten komen voornamelijk uit Nederland en België dus kennis van de Franse taal is niet per se nodig.

Het campingleven is superleuk maar is ook écht hard werken! Je moet dus van aanpakken weten en een teamspeler zijn. Een professionele houding en kwaliteit vinden wij heel belangrijk. Mede door jouw inzet bezorg je de gasten een onvergetelijke vakantie.

We zoeken voor in het hoogseizoen jonge enthousiaste en gemotiveerde vakantiemedewerkers die zin hebben in een uitdagende vakantiebaan!

Keuken
* Pizzaïolo; je bereidt verse pizza’s en bent de rechterhand van de Chef. Je hoeft geen koksopleiding te hebben maar ervaring in de keuken is wel vereist.
* Keukenhulp; je frituurt, bereidt desserts, spoelkeuken en ondersteunt de Chef en Pizzaïolo
* Zelfstandig werkende Kok; weet van onze keuken een succes te maken!

Horeca
Ben jij een horecatijger die niets liever doet dan in de bediening staan? Of de bartender die het heerlijk vind om mooie cocktails en koffies te maken? Kun je snel werken, houd je goed overzicht, ben je service gericht en heb je ervaring (pré), reageer dan nu…
Bar en Bediening; Ben jij een horecatijger? Een bartender die het heerlijk vind om mooie cocktails en koffies te maken? Of niets liever doet dan heerlijke gerechten naar de gasten te brengen?

Allround Medewerkers,
Je ondersteunt je collega’s in de horeca en animatie. Je doet de broodverkoop, huishoudelijke taken zoals de was, schoonmaakwerkzaamheden, zwembad onderhoud en overige voorkomende klussen. We hebben 3 allrounders nodig.

Functie eisen
Ben je flexibel, spontaan, representatief, gastvrij, sociaal, behulpzaam, zelfstandig en beschik je over werkervaring dan is een vakantiebaan op La Tuque misschien wel jouw uitdaging voor 2023! Een rijbewijs is handig. Ben je beschikbaar tussen eind juni en begin september en tussen de 18-25 jaar oud, reageer dan nu..

Daarnaast zoeken wij ook Animatie medewerkers en Receptie medewerkers.

Wij bieden een prettige sfeer en zeer afwisselende werkzaamheden. Na het werk is er voldoende tijd en gelegenheid voor ontspanning en om de omgeving te verkennen. Je ontvangt een salaris, kost- en inwoning en reiskostenvergoeding. Woonruimte is op de camping beschikbaar (mobilhomes). Je maakt deel uit van een team met 10 vakantiekrachten.

Wij zijn Nederlandse eigenaren.

www.campinglatuque.nl