Camping Simmerschmelz

Camping Simmerschmelz is een gezellige familiecamping in de groene Eischvallei in Luxemburg

Wie zijn wij ?
Camping Simmerschmelz is een middelgrote camping met een restaurant, een snackbar, een bar, een groot mooi nieuw zwembad met beachbar en kinderanimatie in een grote circustent, verzorgd door Buurvrouw & Buurvrouw.

 

Ook in de avonden wordt er van alles georganiseerd, o.a.: buffetten, karaoke, spelletjes, disco, vossenjacht, spokentocht. Verder is er een poolbiljart, dartboards, dagelijks waterpolo, een beachvolleyveld, regelmatig lasergame etc.

De camping ligt in de Eischvallei, een van de mooiste natuurgebieden van Luxemburg, centraal gelegen: 7 km van de snelweg naar het zuiden, 20 km van Luxemburg Stad, 15 km van Arlon (België), 75 km van Trier (Duitsland) en 35 km van de Franse grens. Ons team is geheel Nederlands en een groot deel van onze gasten ook. De bar is tevens de stamkroeg voor de plaatselijke bevolking.

Als je bij ons komt werken, wordt je deel van ons team. Wij zijn enthousiaste, sociale mensen en harde werkers. Wij zien datzelfde graag in jou. Basiskennis van de Duitse taal is hier wel een pré. Werken op een camping is geen betaalde vakantie. Er blijven genoeg vrije uren over om te genieten van Luxemburg, de natuur, het zwembad en de feestjes, maar tijdens werkuren wordt er ook echt gewerkt. We zorgen voor een goede begeleiding en staan altijd voor elkaar klaar en voor de gasten om hun vanaf het moment van aankomst tot aan het vertrek een fijne vakantie te bezorgen.

We maken van aankomende zomer weer een gezellige, succesvolle zomer!

www.simmerschmelz.com