RCN Vakantieparken

Werken met een dubbele glimlach
Houd jij ook zo van vakantie? En vind je het nóg leuker om anderen een geweldige vakantie
te bezorgen? Dan zit je bij RCN Vakantieparken goed! Voor onze 18 vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland zijn wij op zoek naar medewerkers voor horeca, receptie, recreatie, technische dienst en schoonmaak. Ook zijn er volop stagemogelijkheden.

Nederlands beheer ook in Frankrijk
Wanneer je komt werken bij RCN in Frankrijk of Duitsland, kunnen je op een vertrouwde manier kennismaken met werken in het buitenland. Al onze parkmanagers in Frankrijk en Duitsland spreken Nederlands en ook een groot deel van onze gasten zijn Nederlands.

Wat bieden wij jou?
Werken in een vakantiesfeer bij een groeiende organisatie! Een afwisselende topbaan op een fantastische locatie. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als medewerker heb je bij ons veel ruimte voor nieuwe ideeën en zijn er goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent in de natuur, ontmoet veel leuke gasten en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega’s op één van de gezelligste vakantieparken in Nederland,  Frankrijk of Duitsland. Verblijf op het park is mogelijk, dit is geen verplichting. Als je op het park verblijft, ben je hiervoor een kleine bijdrage verschuldigd. Ook voor een klein bedrag kun je een maaltijd krijgen.

In Nederland is je salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Recreatie. In Frankrijk werk je onder een Frans contract en zijn de Franse arbeidsvoorwaarden conform de camping-CAO, genaamd HPA (Hôtellerie de Plein Air) van toepassing. En in Duitsland zijn de Duitse regels van toepassing.

Wist je dat…
je met werken bij RCN bijdraagt aan het vakantieplezier van mensen voor wie een vakantie niet zo
vanzelfsprekend is? Want wat niet veel mensen weten, is dat RCN de gehele winstuitkering besteedt aan maatschappelijke projecten. In samenwerking met Hetvakantiebureau.nl geven wij bijvoorbeeld ieder jaar 100 vakanties weg aan gezinnen die leven op bijstandsniveau.
Dat geeft toch dubbel zoveel werkplezier?! Jij een glimlach, zij een glimlach!

Website RCN
www.rcn.nl 

Website werken bij RCN
www.rcn.nl/werken-bij-rcn

Volg RCN via Instagram
Volg RCN via Facebook
Volg RCN op YouTube