5 redenen waarom je animatiewerk moét doen in het buitenland!

Werken als animateur of animatrice op een camping in het buitenland… Wie wil dat nou niet?

In deze blog gooi (jazeker, gooi) ik al jouw twijfels van tafel en overtuig ik je om deze zomer nog je koffers te pakken.

1. Je leert een nieuwe taal
Vanzelfsprekend leer je wanneer je in het buitenland bent, veel sneller de gesproken taal dan uit boeken (lees: internet) hier in Nederland. Afgelopen zomer vertoefde ik me heerlijk onder de Franse zon en neem van mij aan dat ik veel meer Frans heb geleerd dan tijdens al die lessen Frans op de middelbare school.

1. Je organiseert de leukste activiteiten
Van miniclub tot karaoke-avond en van sporttoernooi tot marshmallows roosteren: je doet het allemaal. Als animator in het buitenland mag je de leukste activiteiten organiseren en nog beter: je mag zelfs meedoen.

1. Je wordt zelfstandig(er)
Voor twee maanden lang woon je op jezelf en daar komt toch wel iets bij kijken. Zo kook en was je zelf en ook moet je je eigen wekker zetten (duh). Maar hey, wanneer je weer thuis komt ben je wel een stuk zelfstandiger en dit werkt natuurlijk alleen maar in je voordeel.

1. Je bent de ster van de camping
Heb je ooit wel eens gedroomd over mensen die je overal volgen en handtekeningen vragen? Dan ben je bij animatiewerk aan het juiste adres. Zo ben jij het middelpunt van de camping en kinderen zullen jou dan ook zien als de ster in hun bestaan. Misschien is dat wat overdreven, maar je begrijpt m’n punt.

1. Je hebt dé zomer van je leven
Nieuwe mensen leren kennen met ieder hun eigen cultuur, thuiskomen met 100 tekeningen en de meest mooie plekken ontdekken: dat is animatiewerk in het buitenland. Kortom: dat is dé zomer van je leven.

Team4Animation biedt je deze superleuke zomer, zo ben ik afgelopen jaar aan de slag gegaan aan de kust van Bretagne. Je volgt zowel een offline- als online training, staat onder Nederlands contract en verdient een mooi zakcentje. Dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar waar het mij vooral om ging was de ervaring. Wanneer ik terug denk, heb ik alleen maar hele mooie herinneringen die ik voor geen goud had willen missen. Dus ben je
overtuigd? Waarschijnlijk wel. Ga direct aan de slag bij Team4Animation.  En ervaar, net als ik deed, dé zomer van je leven.