Uw partner in recruitment

Bent u een bedrijf gevestigd in het buitenland en bent u op zoek naar tijdelijke werknemers of wellicht voor een vast dienstverband? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Vakantiebaaninhetbuitenland.nl behoort sinds de oprichting in 2014 tot de best bezochte vacaturewebsites met betrekking tot vakantiewerk in het buitenland. Zowel voor recreatie, toerisme en horeca. De website stelt zich tot prioriteit om werkgevers en vakantiekrachten dichter bij elkaar brengen. De website ontwikkelt zich tot een platform waar men terecht kan voor informatie en ervaringen vanuit het werkveld. Dit gebeurt via nieuwsartikelen, achtergrond- en ervaringsverhalen.

Op onze website kunt u vacature(s) plaatsen, uw bedrijf uitlichten. Daarnaast kunnen wij deze extra aandacht geven via onze homepage, Social Media kanalen en nieuwsbrief. Adverteren kan via onze banners aan de rechterzijde van iedere pagina.

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we u kunnen helpen bij het vinden van de juiste medewerker voor uw specifieke behoeften. We kijken ernaar uit om u te assisteren bij het vinden van kwalitatieve en voldoende medewerkers.

BEREIK
Website: www.vakantiebaaninhetbuitenland.nl
Uniek bereik per maand: 10.000
Aantal pageviews per maand: 38.000
Facebook pagina: 1250 volgers
Instagram: 400 volgers
Nieuwsbrief abonnees: 3.000+
Vacatures zijn tevens zichtbaar in Google Jobs
Leeftijd: 18 – 44 jaar (60% is tussen 18 en 34 jaar)
Man/Vrouw: (Vrouw: 46% / Man: 54%)