Ardennen Camping Bertrix

Overweeg jij een vakantiebaan in het buitenland? Weet je nog niet precies waarheen?

Wij zoeken collega’s voor de volgende functies:

Receptie medewerker m/v
Op de receptie ben jij het eerste aanspreekpunt van de gast. Jij maakt de gast wegwijs op de camping en in de omgeving.

Horecamedewerker m/v (vanaf 18 jaar):
Werkzaamheden in de bediening van het restaurant of achter de bar, ervaring in de horeca heeft de voorkeur.

Keukenhulp m/v (vanaf 18 jaar):
Heb je affiniteit met koken en lijkt het je leuk om bezig te zijn in de keuken? Assisteer de chef, leer van hem de fijne kneepjes van het vak.

Winkelmedewerker m/v (vanaf 18 jaar):
Dagelijks heb je veel contact met de gast. Iedere morgen komt de gast bij jou lekkere verse broodjes halen. Verder voorziet onze kleine winkel in de eerste levensbehoefte.

Hulpkok m/v (vanaf 18 jaar):
Wij zijn op zoek naar een hulpkok met ervaring om onze professionele keukenbrigade te versterken.

Frituurmedewerker m/v (vanaf 18 jaar):
Heb jij ervaring met het werken in de frituur, dan zoeken wij jou!

Medewerker Afwas m/v (vanaf 18 jaar):
De afwas is ontzettend belangrijk binnen de keuken, het begint allemaal met een schone vaat! Heb jij affiniteit met het werken in de keuken dan zoeken wij jou!

Buitendienstmedewerker m/v (vanaf 18 jaar):
Ben jij technisch aangelegd, houd je van afwisselend werk? Als buitendienstmedewerker ben je bezig met veel verschillende taken op het terrein. Gasflessen verwisselen tot assisteren bij het plaatsen van een caravan, tot de camping schoonhouden, je werkzaamheden zijn divers.

Wat wij bieden:
* Een goed salaris en fooi
* Gratis verblijf op de camping
* Dagelijks een verse voedzame gratis maaltijd
* Een gezellig en leerzame inwerkperiode
* De beste zomer van je leven!

Ardennen Camping Bertrix**** biedt jouw een avontuurlijke werkplek. De camping is gelegen in de prachtige Belgische Ardennen. Maar 3 uur rijden vanaf Utrecht en je begeeft je toch in een compleet andere wereld, het echte buitenland!

Diep in het zuiden van de Belgische Ardennen vind je de gezellige kindvriendelijke Ardennen Camping Bertrix****. De camping omvat ongeveer 500 kampeerplaatsen, en biedt daarnaast verschillende accommodaties aan. Door de vele faciliteiten, zoals een 25 meter lang verwarmd zwembad, een speelbos, diverse horeca gelegenheden ontbreekt het aan niets. Het enthousiaste animatieteam van Recrateam organiseert uiteenlopende activiteiten voor kinderen, tieners en volwassenen. De prachtige ligging in de Ardennen zorgen er voor dat ook op het gebied van survival & outdoor heel veel te beleven valt.