Begeleiders gezocht voor de voetbalkampen van Sportivun!

Sportiviteit, Veiligheid en Fun!

Voetkampen van Sportivun gaat uit van 3 pijlers die in ieder voetbalkamp terugkomen: Sportiviteit, Veiligheid en Fun! De woorden zeggen het al; de voetbalkampen zitten vol sportiviteit, plezier, maar natuurlijk op sociaal en fysiek veilige manieren.

Voor onze voetbalkampen zijn we op zoek naar begeleiders en trainers, deze begeleiders moeten een gymdocenten (ALO) of voetbaltrainers licentie hebben.

Voetbalkampen accommodatie

Op de prachtige accommodaties slaap je met al je vrienden in dezelfde accommodatie! Het maakt niet uit of je nu op tenniskamp of op voetbalkamp gaat, tijdens de kampen slaapt iedereen in dezelfde drie- of viersterren accommodatie!

Voetbalspecifieke sportkampen

Tijdens de voetbalkampen van Sportivun volgt ieder zijn sport specifieke trainingen. Deze voetbaltrainingen worden gegeven door zorgvuldig geselecteerde en gediplomeerde voetbaltrainers van Voetbalschool Oranje. Na het voetbal specifieke gedeelte komen deelnemers van alle kampen ’s avonds samen voor een geweldig avondprogramma. Meer informatie is te vinden op: www.sportkampenvansportivun.nl/voetbalkampen/

Voor onze voetbalkampen (maar ook gymdocenten invalpoule) zijn we op zoek naar begeleiders en trainers, deze begeleiders moeten een gymdocenten (ALO) of voetbaltrainers licentie hebben. Stuur je c.v. via de mail naar arjen.hop@sportivun.nl

Bekijk hier de flyer:

Flyer-Voetbalkamp