Camping Ardechois

Wie zijn wij en waar staan we voor
Onze camping L’Ardechois is gelegen in het Zuiden van Frankrijk, namelijk in de Ardèche. Wij liggen midden in de schitterende en ruige natuur, midden in de bergen (dichtstbijzijnde dorp is op 8km afstand).

Onze camping wordt voornamelijk bezocht door jonge (Nederlandstalige) gezinnen. Wij zijn een camping die een persoonlijke aanpak en een familiale sfeer hoog in het vaandel hebben staan. Niemand is bij ons een nummer. Klantvriendelijkheid staat op nummer één, evenals teamspirit. Met zijn allen de klus klaren, als één team. Wij werken ieder jaar met een jong, dynamisch Nederlands team (minimale leeftijd 17 jaar).

Wat zoeken wij?
Wij zijn opzoek naar mensen die minimaal 6 weken (het liefste de gehele periode) willen komen werken in de periode van 06/07/2024 – 23/08/2024:

Animatiemedewerkers:
Wij werken met een klein animatie team: 2 tot 3 personen. Ervaring heeft wel de voorkeur. Wij zoeken mensen die goed zelfstandig kunnen werken. Een beetje prettig gestoord zijn. Die goed kunnen organiseren en goed kunnen plannen. En vooral goed kunnen samenwerken. Oog hebben voor detail en zeker ook oog hebben voor de behoefte van onze gasten. Je moet kinderen van diverse leeftijden aan kunnen spreken en bereiken, waaronder ook de lastigere bereikbare (maar niet zo grote groep bij ons) oudere kinderen.

Horecamedewerkers:
Wij zoeken mensen voor in de snackbar, de keuken en de bediening van het restaurant. Ervaring is fijn, maar belangrijker is dat je enthousiast bent en zin hebt om te werken.

Bij ons op deze camping is het ‘Team L’ardechois’ HET visite kaartje van onze camping. Je bent dus onderdeel van het geheel, lid van onze “familie van L’Ardechois”. Ons belangrijkste doel is de mensen zich thuis te laten voelen en een geweldige vakantie te bezorgen, waar ze nog jaren met veel plezier aan kunnen terug denken.

Wij werken met 6 dagen in de week animatie (zondag – vrijdag), 7 dagen in de week horeca en op zaterdag helpt iedereen ( animatie en horeca) in de ochtend met de schoonmaak van mobil-homes en in de avond met de bbq (geen animatie op zaterdag). Werktijden gaan in overleg.

Wij bieden het volgende:
* Volledige reiskosten vergoeding (treintickets)
* Volledige kost en inwoning (inclusief broodmaaltijden, warme maaltijd, je drankjes bij de bar ( ook alcoholische drankjes), ijsjes etc, je zult GEEN eigen geld opmaken wanneer je bij ons bent.
* Verblijf in ons personeel appartement. Met gedeelde slaapkamers, een gezamenlijke woonkamer en toilet.
* Goede bedden.
* Een leuk salaris.
* Fooi
* Een geweldige ervaring. Werken in het prachtige Zuid Frankrijk in een gezellig en hecht team. Waarbij er naast werken genoeg tijd is om leuke dingen voor jezelf te doen.

Onze vacatures:
Animatiebeesten