Camping aux Rives du Soleil

Samen Bouwen aan Gastvrijheid en Plezier!

Stel je eens voor: werken in Frankrijk…. Een andere cultuur, nieuwe mensen leren kennen, vakantie vibes, een prachtige plek aan het water, de zon, de charmante Franse taal en een ervaring om nooit te vergeten. Word jij ook zo blij van die gedachte?

Bij Camping aux Rives du Soleil draait alles om het creëren van onvergetelijke vakantie momenten voor onze gasten. Ben jij gastvrij, enthousiast, energiek, avontuurlijk en een echte teamplayer en geniet jij ervan om mensen een fantastische vakantie-ervaring te bezorgen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Sluit je aan bij een hecht team waar samenwerken met elkaar en respect voor elkaar centraal staan. In ons kleurrijke team krijgt iedereen de kans om zijn talenten te ontdekken en wij begeleiden jou om deze ook verder te ontwikkelen. Samen staan we sterk, werken we keihard en zijn we in staat om een onvergetelijke vakantie ervaring te creëren voor onze gasten door net dat beetje meer te bieden dan dat ze verwachten.

Waarom Camping aux Rives du Soleil?
Werken in Frankrijk:
jouw werkplek is in de prachtige Bourgogne (Frankrijk), waar we de zonnige omgeving omarmen en onze gasten een stukje paradijs bieden.
Gastvriendelijkheid: bij ons staat gastvrijheid voorop. We geloven in het creëren van een warme en vriendelijke sfeer waarin gasten zich meteen thuis voelen.
Onvergetelijk avontuur: of je nu op zoek bent naar een stage, een vakantiebaan of een seizoen baan, wij vinden dat werken een avontuur moet zijn waarin je jezelf ontdekt en ontwikkelt. Je zult dus een tas vol nieuwe persoonlijke en professionele ervaringen mee naar huis nemen.
Familiesfeer: we vormen een hecht en gedreven team waarin iedereen bijdraagt aan de gezellige familiesfeer. Samenwerken staat centraal, en we streven naar plezier in alles wat we doen. Je staat er dus nooit alleen voor.
Goede begeleiding: we begrijpen dat het best spannend is om voor het eerst in je eentje naar het buitenland te gaan om te werken. In Nederland ga je na je vakantiewerk naar huis, bij ons werk en woon je op dezelfde plek. Ons hechte team omarmt je en zorgt ervoor dat jij je vanaf dag één veilig, thuis en op je gemak voelt.

Onze speerpunten:
* Samen staan we sterk: wij geloven in de kracht van samenwerking. Hard werken, samen lachen en plezier maken zijn bij ons onlosmakelijk aan elkaar verbonden.
* Talentontwikkeling: wij bieden jou de kans om te schitteren vanuit je kwaliteiten en ondersteunen je bij het ontdekken en ontwikkelen van jouw talenten.
* Persoonlijke ontwikkeling: werken in het buitenland is super leuk maar ook best spannend. Voor het eerst in je eentje naar het buitenland en daar voor jezelf zorgen dragen enorm bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Een ervaring voor het leven!
* Talenkennis: werken op onze camping biedt jou niet alleen de kans om professionele vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om jouw talenkennis te verbeteren in een zonnige internationale omgeving.
* Vriendschappen voor het leven: je komt te werken in een hecht en kleurrijk team. Ieder jaar weer ontstaan hier vele bijzondere vriendschappen voor het leven uit.
* Onvergetelijke ervaring: het gaat bij ons om het delen van ervaringen, het creëren van herinneringen en het ontwikkelen van vaardigheden die een leven lang meegaan.

Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een onvergetelijke reis vol plezier en groei.

www.rivesdusoleil.com