Camping de Chênefleur

Camping de Chênefleur ligt 335 Km vanaf Utrecht, aan de rivier de Semois, dichtbij de Franse en Luxemburgse grens. Het klimaat in deze zacht glooiende streek ook wel het Land van Gaume genoemd, kenmerkt zich door gemiddeld hogere temperaturen en minder neerslag dan de rest van België.

De camping van 9 ha kenmerkt zich door zijn verscheidenheid aan plaatsen (afgezet met hagen, op een open veld of midden tussen de bomen en struiken) en zijn groene, natuurlijke en sfeervolle uitstraling. Er zijn ongeveer 200 kampeerplaatsen, maar ook heeft Camping de Chênefleur de beschikking over stacaravans, Kampeerbungalows en compleet ingerichte tenten voor de verhuur.

In het voorseizoen wordt de camping bezocht door gezinnen met kleine kinderen en senioren. In het hoogseizoen zijn er zo’n 800 gasten, die voornamelijk uit Nederland komen, maar ook Belgen (zowel Nederlands- als Franstalige), Fransen, Denen, Duitsers en Engelsen zijn vertegenwoordigd.

Zoals alle campings binnen de groep Bestcamp is Camping de Chênefleur een typische gezinscamping in het hoogseizoen èn in de kleine vakanties. Het animatie/recreatieprogramma van ons en ons buitensportprogramma (in samenwerking met een aantal partners) biedt dan ook een variatie van activiteiten voor jong en oud.

De Chênefleur is geopend van maart tot oktober; heeft een vast team van 4 medewerk(st)ers en worden in de kleine vakanties en het hoogseizoen geholpen door zo’n 20 studenten (en niet te vergeten vrijwilligers) om het de gasten naar hun zin te maken. Camping de Chênefleur maakt deel uit van Bestcamp, TOPCAMPINGS in de Belgische Ardennen, aan de Belgische kust en in Belgisch Limburg.

Elke camping heeft zijn eigen gezicht en sfeer en biedt een grote variëteit aan verblijfsmogelijkheden. De filosofie van de eigenaren staat voor kwaliteit, hygiëne en service in combinatie met de efficiency en de Bourgondische gastvrijheid.

Bestcamp staat voor samenwerkende parken waar kwaliteit, service en gastvrijheid centraal staan. Bestcamp campings zijn specialist in zeer gevarieerde recreatie- en buitensportprogramma’s voor het hele gezin. Alle campings binnen de groep hebben Nederlandse eigenaren. Zij werken op tal van gebieden samen, vaak als totale groep maar ook soms als een deel van de groep.

www.chenefleur.be
www.vakantiewerkardennen.be