Camping Podere Sei Poorte

Onze camping, een mooie, gezellige, kindvriendelijke terrassencamping, ligt in le Marche, een nog minder bekende regio in Italië , op 20 km van de Adriatische kust, omgeven door glooiende heuvels. We streven er naar dat onze gasten en staff leden zich ontvangen voelen als vrienden van de familie en  willen hen graag laten genieten van het authentieke Italiaanse leven en een memorabele tijd bezorgen.

Wat bieden we?
Camping Podere Sei Poorte biedt je avontuurlijk, zelfstandig, verantwoordelijk en uitdagend werk op een camping in midden Italië met Nederlandse eigenaren.

Lees verder onder de video.

Onze vacatures:
Receptie medewerker
Allround Campingmedewerker
Keuken medewerker

P6P heeft 100 kampeerplaatsen van ong. 150 m2 en 27 verhuuraccommodaties . Dankzij de bomen en struiken heeft de camping een groene, natuurlijke en sfeervolle uitstraling. Door de verschillende faciliteiten, zoals een zwembad, speeltuintjes , een restaurant waar de gasten echt verwend worden, een gezellig terras bij de bar en een uitdagend en avontuurlijk animatie-programma ontbreekt het de gasten aan niets.

P6P is geopend van eind april tot eind september. In het voorseizoen wordt de camping bezocht door gezinnen met kleine kinderen en senioren. In het hoogseizoen zijn het veelal gezinnen die voornamelijk uit Nederland komen, maar ook Italianen, Belgen, Fransen, Duitsers en Engelsen zijn vertegenwoordigd.

Een hartelijk en gastvrij contact naar onze gast, waardoor zij zich meteen welkom voelen, vinden we erg belangrijk en we combineren graag kwaliteit op alle gebied met sfeer en efficiency.

Het team bestaat uit een fijne groep medewerkers, veelal studenten en de dagelijkse taken bestaan uit afwisselend horeca, receptie, onderhoud, animatie en andere allround bezigheden. De sfeer is informeel maar professioneel.

Ervaring is fijn, maar wij vinden het veel belangrijker dat je in ons team past, enthousiast, dynamisch, een aanpakker en een teamplayer bent.

Een sollicitatiegesprek in Nederland behoort dan ook tot de sollicitatieprocedure.

Bekijk onze website.

www.podereseipoorte.it