De Koe & Bakker Bert

De Koe is een begrip in Lloret, daarover hoeven we niet moeilijk te doen. Kan ook niet anders als je al meer dan 25 jaar de lekkerste snacks serveert.

Snackbar De Koe dateert van 1996 en heeft altijd gezeten op de plek waar we nu nog steeds gevestigd zijn: in de Carrer Santa Cristina, tussen de clubs Moëf Gaga en Bumpers. Lekker in het centrum, dichtbij het strand en snel bereikbaar als je tussendoor even wat wilt eten.
De Koe is altijd in Nederlandse handen geweest, en is sinds 2020 met Eric en Nikita toe aan de vierde eigenaar. Dat was natuurlijk een jaar om snel te vergeten, maar zelfs toen merkten we goed hoe leuk De Koe is…!

Pakweg tien jaar geleden werd ook de naam van Bakker Bert geïntroduceerd. Wat ooit begon met een grapje rond het bakken van broodjes is snel groot geworden. Inmiddels kent iedereen kaast De Koe nu ook Bakker Bert.

De Koe bestaat in 2024 maar liefst 28 jaar! In al die jaren heeft de leukste snackbar in Lloret de Mar heel veel mensen plezier opgeleverd. Eén ding is al die jaren hetzelfde gebleven: de Hollandse gezelligheid die je in Lloret alleen bij De Koe kunt vinden!

Vacature:
Medewerker Cafetaria

www.dekoelloretdemar.com