De leukste zomerbanen in 2019!

Is Nederland toch net iets te klein voor jou? Ben jij op zoek naar vakantiewerk? En wil jij werken in het buitenland? Een leuke zomerjob onder de zon? Een winterjob in de sneeuw? Via deze vacaturesite vind je jouw uitdagende zomerbaan internationaal in het buitenland.

Zomerwerk in Spanje, werken in Italië, werken in Oostenrijk? Animatiewerk op een camping, hotel of resort, horecawerk in een Oostenrijkse skibar. Als skileraar of snowboardleraar de hele dag op de skipiste. Werken in de horeca in een feestcafé, discotheek of club in Albufeira, Mallorca, Chersonissos, Lloret de Mar, Sunny Beach. Jobs in het buitenland…je vind ze allemaal hier.

Het gaat hierbij veelal om seizoenswerk. Tijdelijke internationale vacatures. Maar ook voor vast dienstverband kun je terecht op deze website.

De banen in het buitenland zijn niet alleen bestemd voor studenten. Ook voor oudere jongere, vutters en gepensioneerden zitten er geschikte vacatures tussen. Een vakantiejob voor jong en oud.

Bekijk onze vacatures en wie weet vind je jouw ideale zomerbaan 2019 hier. Uiteraard ook voor de ideale winterbaan in 2018/2019.

Wil je elk moment op de hoogte blijven van nieuwe, avontuurlijke, uitdagende, spannende zomerbanen in het buitenland? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke maand de leukste vakantiebanen en overige handige informatie. Uitschrijven kan uiteraard met één klik!

Klik op onderstaande knop om alle vacatures te bekijken.

Bekijk alle vacatures!