Een fantastische ervaring met een buitenlandse stage

Buitenlandse stageplaats

Meer en meer kiezen studenten voor een stage in het buitenland. Een fantastische ervaring die je voor de rest van je leven goed van pas kan komen. Naast vakkennis krijg je ook snel kennis van een andere taal, je leert verschillende culturen kennen. En last but not least. Je maakt vrienden voor het leven!

Voordelen van een buitenlandstage

Ten opzichte van een stage in Nederland, dichtbij huis, heeft een buitenlandstage vele voordelen. Naast de taal en cultuur die je gaat leren kennen ga je ook werken aan je zelfstandigheid. Je gaat leren om op eigen benen te staan.  Daarbij,  een periode werken en verblijven in het buitenland staat ook goed op je CV.  Wat je weer zal helpen bij het vinden van een uitdagende en passende baan.

Je keuze gemaakt, en dan?

Je hebt je keuze gemaakt en je bent van plan om stage te gaan lopen in het buitenland. Waar begin je dan? Dat blijkt altijd best lastig te zijn.
Hoe kom je in contact met een passend stagebedrijf? In welk land wil je stage lopen? Welke periode? Hoe kom ik aan woonruimte. Ga ik na de stage nog vakantie vieren in dat mooie land, ga ik verder reizen?

Stageplaatsen op www.vakantiebaaninhetbuitenland.nl

Op deze website vind je onder de categorie Stagiaire diverse bedrijven die stageplaatsen aanbieden voor horeca, recreatie en toerisme. Zij zijn gevestigd in onder andere:
– Spanje Mallorca Ibiza Lloret de Mar Estartit Blanes
– België Ardennen
– Bulgarije Sunny Beach
– Portugal Albufeira
– Griekenland Chersonissos Kreta Kos

Door het antwoordformulier onderaan de vacature in te vullen kom je rechtsreeks in contact met het stagebedrijf. Je kunt dan alle vragen stellen.

Huidig aanbod stageplaatsen in het buitenland