Even voorstellen, onze nieuwe collega social media: Nikita.

Hey allemaal! Mijn naam is Nikita, ik ben 22 jaar en ik woon in de omgeving Leeuwarden. Ik ben de nieuwe social media expert bij vakantiebaaninhetbuitenland.nl!

Ik heb eigenlijk altijd al een passie gehad voor reizen. Als ik vroeger met mijn ouders op vakantie was dan wees ik naar de medewerkers van onze familiecamping en zei ik ‘dat wil ik ook!’ Heerlijk leek me dat, “dan ben je altijd een beetje op vakantie. ” Het was dan ook geen verrassing dat ik toerisme ben gaan studeren. 😉 Ik heb de laatste jaren veel in het buitenland doorgebracht, eerst voor mijn studie en daarna heb ik zelfstandig in het buitenland gewerkt. Ik ben onder andere in Italië, Malta, en verschillende delen van Frankrijk en Luxemburg geweest.

Nu ik zelf weer in Nederland ben, heb ik enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging: om bij vakantiebaaninhetbuitenland aan de slag te gaan en heb ik er zin in andere mensen te helpen bij het vinden van die perfecte vakantiebaan! Onze missie is dan ook: werkgevers en vakantiekrachten dichter bij elkaar brengen!