Eventi Animazione

Easy Smile People!

Al meer dan 20 jaar zorgen wij voor entertainment en vermaak!

Wij zijn een internationaal animatiebureau voor toerisme en evenementen, dat altijd op zoek is naar jonge talenten die gevormd kunnen worden om ons multiculturele team van animatoren aan te vullen. Het amusement product dat we bieden is het resultaat van een ad hoc ontwerp voor de klant: wij luisteren, plannen en realiseren exclusieve evenementen voor de beste toeristische structuren ter wereld. Als we het over onszelf hebben dan hebben wij het over professionaliteit, creativiteit en pure entertainment.

Onze animatieteams worden zorgvuldig geselecteerd en opgeleid, met als doel een volledig en uitgebreid toeristisch entertainmentprogramma te bieden: baby dance, miniclub, avondvoorstellingen, spelletjes, cabaret, sportactiviteiten, fitness en nog veel meer. Voor ons bestaat er geen enkele ervaring waar je geen plezier aan kunt beleven!

We werven jonge animatoren, met en zonder ervaring in de sector, afkomstig uit de hele wereld omdat voor ons diversiteiten belangrijk is. Ons team is dan ook multicultureel en meertalig, en is in staat om op een dynamische wijze allerlei situaties aan te pakken.

Wij zorgen voor mensen en hun tijd tijdens de vakanties. Wij weten hoe wij de gezichten en emoties van mensen kunnen lezen en weten hen op het meest geschikte moment te benaderen. Voor ons moet elk moment onvergetelijk zijn en wij werken hard om u onze mooiste glimlach te schenken.

Onze vacature:
Werken onder de Italiaanse zon!

Onze website:
www.eventieanimazione.it/nl