Hoe ziet een dag van een entertainer er uit?

Een dag uit het leven van entertainer Daniel de Jongh (Entertainer op Rhodos).

Mijn dag begint om 9 uur in de ochtend bij het horen van mijn wekker. Snel aankleden, tandenpoetsen en daarna door naar het ontbijt.

Om 10 voor 10 verzamelen we met het hele team om de dag door te spreken. Om kwart over 10 starten we de dag met de clubdans “opa opa”.  Vervolgens om 11 uur ga ik met de gasten van het hotel voor een partijtje darts of pêtanque. Om 12 uur is het tijd voor het groot cocktailspel spel met alle mensen aan het zwembad.

Van 12:30 tot 02:45 heb ik pauze.Even lunchen en dan tot rust kan komen tijdens een korte siesta!

Om 3 uur gaan we verder met waterpolo gevolgd door beachvolleybal. Hier zijn altijd veel gasten aanwezig,
meestalwel een stuk of 12-24 gasten nemen deel.

Wanneer ik geen activiteit heb heb ik contactmomenten met de gasten, hier praat je met alle gasten om ze beter te leren kennen en ze op hun gemak te stellen.

Om half 9 verzorgen we een minidisco voor de kleintjjes voor een half uur waarna we 30 minuten hebben om alles klaar te zetten voor de grote avondshow. Elke avond een show, dit kan een interactieve show, een dansshow, comedyshow.

Op dinsdag en vrijdag gaan we met een grote groep gasten van het hotel uit, en andere dagen gaan we gezellig wat drinken met het team.

Alles bij elkaar vind ik animatiewerk echt het leukste wat je kunt doen als je er even tussenuit wilt en ik raad het dus ook echt iedereen aan!