Jari, Entertainer in Spanje

Een dag in het leven van een entertainer – Jari, entertainer op Lanzarote

Even kort over mezelf: mijn naam is Jari en ik ben 26 jaar. Via de website vakantiebaaninhetbuitenland.nl  kwam ik op de pagina van Ten Travel. Zij zoeken het gehele jaar door entertainers voor hotels en resorts in Spanje en Griekenland.

Momenteel werk ik als entertainer bij Ten Travel op Lanzarote. Voor deze job heb ik niet gestudeerd. Mijn beslissing om deze job aan te nemen heb ik genomen nadat ik helaas een scooter ongeluk heb gehad. Hierdoor heb ik tijdelijk in een rolstoel gezeten/met krukken gelopen. Op sommige dagen heb ik hier nog steeds last van. Kort na het ongeluk kwam de beslissing om een carrièreswitch te maken. Ik was het beu in België voor wel honderd redenen.

Eenmaal aangekomen in Lanzarote ben ik weer begonnen met glimlachen en ik ben daar geen dag meer mee gestopt! Het is hard werken, elke dag is een schooldag, maar de glimlach van de gasten die ik terugkrijg is zo’n energie boost! Het is een hele uitdaging, zeker als je er alleen voor staat. Maar er is goede begeleiding vanaf dag 1 , bij vragen is er altijd iemand waar ik terecht kan. Het eten is fantastisch en de collega animators hebben veel ervaring om te delen met elkaar! De woonomgeving is gezellig en iedereen kan goed met elkaar overweg. En natuurlijk is het eiland gewoon hét paradijs!🏝️

Zo’n avontuur als dit zou ik iedereen aanraden! Groetjes vanuit Lanzarote.