Save the date voor de Cosmo Matching Day

Het is weer zo ver! De datums voor de jaarlijkse Cosmo Matching Day voor de tofste vakantiebanen en stages zijn weer bekend. Dit jaren vinden ze plaats op:

• Dinsdag 4 december in Den Bosch
• Woensdag 12 december in Haarlem
• Woensdag 16 januari in Haarlem
• Dinsdag 22 januari in Den Bosch

En jij kan bij een matching day aanwezig zijn, door heel simpel, je aan te melden via onderstaand formulier. Vermeld bij beschikbare periode dan even voor welke datum jij je aan wilt melden 😊.
De Cosmo Matching Day voor alle entertainment vacatures.

Word jij gelukkig van alles wat met entertainment te maken heeft? Sta jij te trappelen om al onze vakantiegasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen? Kan jij nu al niet wachten om het podium te beklimmen? Dan mag jij onze Cosmo Matching Day voor alle entertainment vacatures voor zowel het binnen- als het buitenland sowieso niet missen.

Al een aantal jaar organiseren wij de welbekende Cosmo Matching Day. Het doel van de kennismakingsdag is dat we op een vrijblijvende manier kennis kunnen maken, Jij leert ons beter kennis en wij leren jou beter kennen. Ook vinden wij het belangrijk dat jij na de Matching Day een goed beeld hebt van Cosmo en van de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben voor toffe vakantiebanen of stages voor onder andere entertainer of animatiemedewerker.

Tijdens deze dag gaan we samen kijken of het werken voor Cosmo iets voor jou is. Hoe we dit doen? Vooral op een leuke en echte Cosmo manier, met veel enthousiasme :). Om goed in de sfeer te komen trappen we de dag af met een korte entertainmentshow. Daarna gaan onze trainers jou alles vertellen over het werken als entertainer voor Cosmo en mag jij alle vragen stellen die je wilt. Er worden verschillende workshops gegeven en jij kunt laten zien waar jij goed in bent en misschien nog wel belangrijker wat jij leuk vindt om te doen.

 

 

 

Voor wie is de Cosmo Matching Day?
Onze Matching Day voor de entertainment vacatures in zowel het binnen- als het buitenland is voor iedereen. Of je nou op zoek bent naar een stage voor komende zomer in Spanje, aan de slag wil als entertainer op Mallorca of wil werken als sport intructeur op Ibiza, meld je aan en wij gaan tijdens de Matching Day samen met jou kijken welke mogelijkheden wij hebben. Het belangrijkste is dat jij komende zomer wil knallen en onze vakantiegasten mede door jou een top vakantie beleven. Want zeg nou zelf, van blije mensen worden we allemaal gelukkig :).

Goed om te weten. Jij hebt zelf ook gegarandeerd de tijd van je leven.

Meld je aan via: recruitment@wearecosmo.nl