Ten Travel

Ten Travel is dé specialist voor iedereen jong en oud, die op zoek is naar betaalde baan, stage, taalreis, vrijwilligersproject of bijzondere reis wereldwijd.

Jij ben dol op zon, zee en strand! Wat is er nou leuker dan dit te combineren met een fantastisch baan?! Een unieke manier om werk- en levenservaring op te doen, je talenkennis te verbeteren én de tijd van je leven te hebben; dit vergeet je nooit meer! Maar hoe pak je dat aan en waar begin je? Ten Travel begeleidt je bij het nemen van deze avontuurlijke stap en naar een passende baan in het buitenland.

Een baan in het buitenland.
Plezier en veiligheid staan bij Ten Travel voorop! Daarom werkt Ten Travel uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde werkgevers, partnerorganisaties in het wereldwijd. Alle werkgevers zijn door Ten Travel persoonlijk bezocht en gescreend. Daarnaast heef Ten Travel met alle buitenlandse werkgevers en partnerorganisaties schriftelijke afspraken omtrent arbeidsvoorwaarden en verplichtingen. Ten Travel ziet er op toe dat zijn zich houden aan de wettelijke voorschriften: Een geruststellende gedachte!

Waar kan ik geplaatst worden in het buitenland via Ten Travel?
Wij werken met werkgevers in Europa en wereldwijd. In Europa kun je via ons aan de slag in geheel Spanje zowel aan alle Spaanse Costas als wel hebben we banen op Mallorca, Ibiza, en de Canarische eilanden. Liever na de Griekse zon? In Griekenland kun je via ons geplaatst worden op alle mooie Griekse eilanden zoals bijvoorbeeld Kos, Kreta, Corfu of Rhodos. En voor wie een bijzonder Griekse bestemming wil gaat naar Cyprus. In Italië kun je via ons o.a. aan het werk op een camping aan het Gardemeer, of in een hotelresort op de prachtige Italiaanse eilanden Sicilië ,Sardinië of in de luxe badplaatsen Rimini en Ricionne.

Liever buiten de grenzen van Europa aan het werk? Wereldwijd bieden wij verder betaalde werkmogelijkheden aan in Australië, New Zeeland , Sri Lanka, Thailand, Bali, Mexico en het Caribische gebied. Is een betaalde baan niet strikt noodzakelijk, maar wil je gewoon ervaring in het buitenland opdoen dan is werken als vrijwilliger op een project in Colombia, Ecuador, Guatemala, Peru of Costa Rica wel iets om de koude wintermaanden te vullen.

Op welke functies kun je via Ten Travel aan de slag in het buitenland?
Ten Travel bemiddelt in uiteenlopende functies op het gebied van de hotel entertainment/ animatie activiteitenbegeleiding, receptie, PR, horeca en sport. De werkgevers waar wij je kunnen plaatsen zijn o.a.: Luxe hotelketens, recreatieparken, clubresorts, campings, excursiebureaus, buitenlandse touroperators, discotheken en eetcafés.

In alle functies staat het veelvuldig persoonlijk contact met vakantiegangers centraal. Jij ben het visitekaartje van het bedrijf waar wij je plaatsen. Ten Travel is daarom op zoek naar gemotiveerd en bekwaam personeel. Jij kunt daarvoor in de plaats rekenen op een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en natuurlijk een onvergetelijke tijd!

Voor de meeste functies geldt dat het werk seizoensgebonden is. De duur van de vacatures varieert van 2 tot 8 maanden, waarbij meestal een beschikbaarheid van minimaal 6 maanden wordt gevraagd.. De drukste periode is maart-april t/m oktober-november. Wil je toch werken in de winter of na de zomer langer doorwerken? Dat kan altijd! We hebben veel opdrachtgevers die gevestigd zijn op de Canarische Eilanden (Spanje), Cyprus , maar ook in Mexico, Sri Lanka en het Caribische gebied., en hier loopt het seizoen het hele jaar door.

Salarissen en arbeidsvoorwaarden verschillen per werkgever. Echter, waar je ook komt te werken in Europa, de buitenlandse werkgever zal altijd zorgen voor een gepast salaris, een goede verzekering en een accommodatie. De arbeidsvoorwaarden die voor jou gelden worden van tevoren uitgebreid met je besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan in het buitenland. Bovendien zijn alle buitenlandse werkgevers waar Ten Travel mee samenwerkt zorgvuldig gescreend en persoonlijk bezocht.