Vos Outdoor | Camping l’Aventura

Wij zijn Jesse de Vos en Brechtje de Groot en hebben twee kinderen, Thijme en Siebe.

Sinds 17 februari 2020 zijn we een nieuwe uitdaging gestart. We hebben een toffe camping in de Franse Alpen overgenomen en zijn nu druk bezig om het onze plek te laten worden waar we jullie met veel plezier in kunnen ontvangen. Om een indruk op te doen van onze mooie camping, klik op onderstaande link.

Camping L’aventure


Missie
Bij alle activiteiten die we aanbieden is voor ons het allerbelangrijkst dat de gasten (én de medewerkers!) het naar hun zin hebben. Om dit te bereiken zorgen wij ervoor dat we goede kwaliteit leveren. We denken mee met onze gasten, proberen samen tot een oplossing te komen als gasten speciale wensen hebben. Ook kunnen gasten en medewerkers altijd met vragen of opmerkingen bij ons terecht. En natuurlijk staat de veiligheid van alle betrokkenen steeds bovenaan. De natuur is voor ons als bedrijf ook erg belangrijk. We zullen ten alle tijden het groen respecteren.

Als mensen aan het einde van hun vakantie of trainingssupport bij ons weg gaan, hopen we dat ze zich thuis hebben gevoeld. We hopen dat de vakantie hen iets heeft opgeleverd. Dat de mensen naar huis gaan met het gevoel dat het ze iets heeft gebracht.

Onze medewerkers
Vos Outdoor werkt in de zomermaanden met een groep gemotiveerde mensen, veelal in de leeftijd van 20 t/m 35 jaar. Zij vormen een team waarmee we op locatie een zo goed mogelijk product neerzetten. Door het enthousiasme en de tomeloze energie van deze medewerkers kunnen we onze gasten telkens weer verrassen met een fantastische vakantie. We zorgen ervoor dat we met elkaar zo’n sfeer neerzetten zodat gasten graag nog eens terug willen komen. Buiten de zomermaanden is een groep mensen op oproepbasis werkzaam. Ook dan is de sfeer gezellig en ontspannen.

 

 

 

 

Jesse de Vos
Jesse wilde zijn passie voor klimmen en skiën graag overbrengen aan anderen. Uit die wens is Vos Outdoor ontstaan. Eerst als freelancer in dienst van verschillende buitensportorganisaties, later met een eigen team van instructeurs en groepen toeristen. Inmiddels gaat het om veel meer dan alleen klimmen en skiën; een breed scala aan buitensportactiviteiten staat nu op het programma. Nog steeds zijn er volop nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Zo is Vos Outdoor al 20 jaar bezig: vanuit het klein steeds groter.

www.vosoutdoor.nl