Vos Outdoor

Vos Outdoor, passie voor buitensport

Vos Outdoor is een veelzijdig en dynamisch bedrijf. We verzorgen voornamelijk actieve vakanties maar ook trainingssupport en outdoor cursussen voor scholen en buitensportorganisaties. Al deze activiteiten hebben één ding met elkaar gemeen: ze komen voort uit een passie voor de buitensport. Wat ooit begon met een passie voor klimmen is uitgegroeid tot een bedrijf met zo’n 55 medewerkers in de zomermaanden.

Bij alle activiteiten die we aanbieden is voor ons het allerbelangrijkst, dat de gasten (én de medewerkers!) het naar hun zin hebben. Om dit te bereiken zorgen wij ervoor dat we goede kwaliteit leveren. We denken mee met onze gasten, en proberen gezamenlijk tot een geslaagde vakantie te komen. Boven dit alles staat natuurlijk de veiligheid van alle betrokkenen steeds bovenaan. We voelen ons ook erg betrokken bij het behoud van de natuur en zullen ten alle tijden het groen respecteren.

Vos Outdoor werkt in de zomermaanden met gemotiveerde mensen, die graag hun handen uit de mouwen steken en het leuk vinden om het de gasten naar de zin te maken.
De gemiddelde leeftijd van de medewerkers ligt tussen de 20 en 35 jaar. In het hoogseizoen werk je in een team van ongeveer 35 collega’s. Dit grote team wordt verdeeld in een aantal kleinere teams t.w.; keukenteam, chauffeursteam, animatieteam, buitensportteam en het op en afbouwteam. Door het enthousiasme, de tomeloze energie en het goed laten samenwerken van de teams kunnen we onze gasten telkens weer verrassen met een fantastische vakantie. Met elkaar zorgen wij ervoor dat we een sfeer creëren, zodat gasten maar ook jij graag nog eens terug komen.