Waarom solliciteren via Vakantiebaaninhetbuitenland?

Het is geheel kosteloos
Je kunt gratis zonder abonnement of lidmaatschap al onze vacatures bekijken.

Veel diverse vacatures
Vakantiebaaninhetbuitenland biedt veel diverse vacatures aan zodat er altijd een vacature is die bij jou past. Zo kun je een zomer aan de slag in het buitenland, maar ook in de winter, bijvoorbeeld in Australië of een wintersportgebied. Wij hebben vacatures voor diverse periodes, in verschillende vakgebieden en in 19 landen zowel binnen als buiten Europa.

Zoek gemakkelijk via onze zoekfunctie naar de vacature die bij jou past.
Weet jij nog niet waar je wilt gaan werken, maar wel binnen welke functie? Wij bieden vacatures aan in de animatie, horeca, outback, als receptionist(e), terrein medewerker, sport instructeur, beheerder, allround medewerker, propper en meer! Zoek gemakkelijk op de functie waarin je wilt gaan werken, bijvoorbeeld “Horeca”, en zie direct welke vacatures er allemaal beschikbaar zijn in dit vakgebied en in welke landen!

Vind alle beschikbare vacatures in het land van jouw keuze.
Wil jij dolgraag een zomer werken in, laten we zeggen, Italië? Dan vind je via het kopje “Vacatures per land” direct alle beschikbare vacatures in Italië!

Solliciteer direct bij de werkgever!
Wij matchen jou graag aan je toekomstige werkgever. Daarom kan je via Vakantiebaaninhetbuitenland direct bij de werkgever solliciteren. Jouw sollicitatie komt dan direct bij de juiste contactpersoon terecht. Zij nemen vervolgens contact met jou op voor het verdere sollicitatie proces.

Je wordt voorzien van de juiste informatie.
Op onze website vind je al veel informatie over werken in het buitenland, maar mocht jouw vraag er niet tussen staan dan kan je die uiteraard aan ons stellen. Door onze eigen jarenlange ervaring en expertise kunnen wij je goed informeren. Wij helpen je graag!

Je kunt gratis lid worden van onze nieuwsbrief.
Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Dan kan je gratis lid worden van onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan iedere maandag onze uitgelichte vacatures in jouw inbox.

Lees ervaringen van avonturiers die jou voorgingen.
Af en toe vragen wij een medewerker zijn/haar ervaringen met werken in het buitenland te delen. Deze kan je via onze website teruglezen!