Wens Chalets

Werken als chalet host, een ervaring voor het leven!

Wie zijn wij
Wens Chalets heeft meer dan 45 chalets in de de mooiste wintersportgebieden van Europa! Wat maakt ons anders? Wij hebben gecaterde chalets en zorgen ervoor dat het de gast aan niks ontbreekt. Dat wil zeggen dat we uiteraard dagelijks een vers ontbijt voor ze maken, maar wat ons echt echt bijzonder maakt is dat onze mensen dagelijks een heerlijk driegangen diner bereiden. O ja, en de drank is ook inclusief.

Gasten kunnen zich echt richten op hun familie en vrienden. Voor de rest nemen wij ze zoveel mogelijk uit handen. Ook de schoonmaak en de afwas doen wij.

Volop service, maar wel in de huiselijke en informele sfeer van je eigen chalet!

Onze chalets
Onze chalets zijn in Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Een aantal locaties die jou vast wel wat zeggen; Sankt Anton, Fiss, Sölden, Les Menuires en Val Gardena.
Voor elke groep is er wel een chalet beschikbaar dat past bij de wensen. Voor kleinere gezelschappen tot aan de grote gezelschappen van maar liefst 70 mensen.

Onze persoonlijke benadering
Na de nauwkeurige selectie en samenstelling van de medewerkers, geven wij instructies ter plaatse. In een leuke winterse sfeer in één van onze chalets leggen we jullie graag alle ins en outs uit. Daarnaast is er veel tijd om elkaar te leren kennen onder het genot van een drankje.

Gedurende het seizoen heb jij lokale ondersteuning van onze regiomanagers. Die jullie graag in raad & daad bijstaan. Ook zul je regelmatig contact hebben met de mensen van het kantoor in Baarn.

www.werkenbijwens.nl / www.wenschalets.nl