Winnende foto Werkvakantie bekend!

Naar aanleiding van onze winactie (wie maakt de mooiste foto tijdens zijn/haar vakantiewerk in het buitenland?!) hebben wij een heleboel mooie, originele en grappige foto’s binnen gekregen. Iedereen super bedankt voor het meedoen! Wij hebben genoten van al jullie foto’s. Echter kan er maar 1 de winnaar zijn….

En dat is deze prachtige foto van Anna en Anouk op camping Dachstein in Oostenrijk. Gefeliciteerd!

Zij schreven deze bijbehorende tekst bij de onderstaande foto:
Wij zijn Anna (18) en Anouk (19) en wij werken samen op camping Dachstein in Oostenrijk. We doen hier veel verschillende dingen. Onze taken bestaan bijvoorbeeld uit het maken van het ontbijt voor onze gasten, kamers+ toiletgebouw schoonmaken, maar ook wandelen met de super schattige hondjes en koken en cakes bakken.
In de pauze hebben we veel vrije tijd om de omgeving te verkennen. Wij wandelen en zwemmen veel in de omgeving. Zo zijn we laatst naar de gletsjer geweest waarvan je een foto kan zien. Dat was super leuk.
Groetjes uit Oostenrijk,
Anna en Anouk

Jullie winnen een prachtige reistas van SuitSuit. Wij nemen contact met jullie op over waar we de tas heen kunnen sturen. Alvast heel veel plezier ermee, en nog een hele fijne tijd in Oostenrijk gewenst.

Wil jij ook zo’n fantastisch avontuur in het buitenland aangaan? Ga dan naar www.vakantiebaaninhetbuitenland.nl en bekijk onze vacatures!