Werken in de Belgische Ardennen

Ben jij van plan om de stap naar het buitenland te maken dit jaar? Wat dacht je van werken in de Ardennen! Wij vertellen je graag waarom je absoluut een zomer (of langer) in de Ardennen zou moeten overwegen!

De omgeving

De Ardennen staan onder andere bekend om de prachtige natuur. Het is een bosrijke omgeving met veel rivieren en rotspartijen. Ondanks dat de Ardennen niet ver van Nederlandse bodem verwijderd is, waan je jezelf wel direct in een compleet andere omgeving. Je krijgt er direct een vakantie gevoel!

Activiteiten

Dan komen we gelijk bij ons volgende punt. Deze prachtige natuur biedt volop mogelijkheden voor  sportieve activiteiten. Dat je hier heerlijk kan wandelen en fietsen spreekt voor zich. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van mountainbiken door de bossen of kanoën door één van de vele rivieren? Ook kan men zweefvliegen, boomklimmen, boogschieten, klimmen en nog veel meer.

Naast de diverse sportieve activiteiten is er ook op cultureel gebied meer dan genoeg te beleven in de Ardennen. Zo zijn er veel kastelen in de omgeving om te bezoeken, grotten en monumenten.

Liever relaxen na een drukke werkweek? Bezoek dan het stadje ‘Spa’. Je kan hier helemaal tot rust komen in één van de kuuroorden.

Leuke steden

In en rondom de Ardennen zijn veel leuke steden die het absoluut waard zijn om een bezoekje aan te brengen. Luik bijvoorbeeld is een grote stad waar je goed kan winkelen of genieten van een Belgisch biertje op één van de vele terrassen.

Ben je geïnteresseerd in geschiedenis? Dan is Bastogne de stad voor jou.  Je vindt hier onder andere het Memorial van Mardasson, het Bastogne War Museum en het Bos van Vrede.

Heimwee

Heb jij wel eens last van heimwee en twijfel je daarom of werken in het buitenland wel iets voor jou is? Dan is werken in de Ardennen misschien wel de perfecte optie. Je krijgt de complete buitenland ervaring mee, terwijl de Ardennen niet zo ver verwijderd is van onze Nederlandse bodem. Als je een verjaardag of familiedag hebt, zou je zelfs nog een dagje terug kunnen! Die gedachte maakt het waarschijnlijk wat makkelijker om de stap te kunnen maken. Erg last van heimwee? Lees dan ook eens onze tips via: www.vakantiebaaninhetbuitenland.nl/heimwee/

  • Werken in de Ardennen

Of je nou aan de slag wilt op de receptie, op het terrein, in de horeca of als animatie medewerker: het kan allemaal! Bekijk nu snel alle beschikbare vacatures in de Ardennen.

Leuke vacatures bij:
Camping Bertrix
Camping Chenefleur