ACSI (SunLodge)

Bij ACSI werken we al sinds 1965 aan betrouwbare campinginformatie, de leukste kampeerreizen en de mooiste accommodaties op campings in heel Europa. Wij maken kampeerders enthousiast, wijzen ze de weg, nemen ze mee en brengen ze thuis. Dit doen we samen, ieder met z’n eigen kennis, ervaring en talent.

Wij zijn een internationaal familiebedrijf dat bestaat uit een uitgeverij en een touroperator. Je kent ons misschien van de groene campinggidsen, de reizen uit het tv-programma ‘We zijn er Bijna!’, of van een van onze andere succesvolle kampeerproducten zoals de ACSI Campings Europa-app of het ACSI FreeLife Magazine. Daarnaast hebben we ook onze eigen Glamping-accommodaties op verschillende campings in Europa.

Werken bij ACSI betekent dat je het belangrijk vindt om plezier in je werk te hebben en tegelijkertijd het maximale uit jezelf en jouw omgeving te halen. Dat je actief de samenwerking opzoekt en graag een stapje extra zet, voor campings, kampeerders en voor je collega’s. We zijn op ons best in een cultuur die informeel, open, respectvol en mensgericht is en we hopen jij ook!

Vacature:
* Sunlodge beheerdersduo

www.sunlodge.eu