Vakantiewerk in Egypte

Egypte is een bijzonder land in het continent Afrika. Egypte kenmerkt zich onder andere aan grote zandvlaktes, tropische temperaturen (in het hoogseizoen wel 40 graden en hoger!) een rijke geschiedenis, Pyramides, de farao en Cleopatra.

In Egypte vind je volop bezienswaardigheden over de geschiedenis en het geloof. In Luxor bijvoorbeeld kun je de sfinx en piramides bezoeken. Maar daarnaast is Egypte ook gewoon een heerlijk vakantieland om lekker te relaxen en van de zon te genieten. Het water is super helder waardoor het ideaal is om te snorkelen of duikelen. Bijvoorbeeld tussen de dolfijnen en walvishaaien.

Huidige vacatures vakantiebanen in Egypte

Momenteel geen vacatures...

Vakantiewerk in Egypte

Egypte is een populair vakantie land en heeft voornamelijk veel grote resorts. Wil je vakantie werk gaan doen in Egypte dan kun je bijvoorbeeld aan de slag op zo’n resort als receptie medewerker, hostess, animatiemedewerker of entertainer. Maar ook zijn er lokaal gave vacatures als propper, barmedewerker, serveerster/serveerder, cocktail shaker en nog veel meer. In je vrije tijd kun je de rijke geschiedenis van Egypte en de cultuur leren kennen maar ook heerlijk relaxen en diverse bezienswaardigheden bewonderen en activiteiten beleven. Kortom: Egypte is een heel divers land. Er is zeker voor ieder wat wils.

Munteenheid

In Egypte betaalt men met de Egyptische pond.

Filteren op land en plaats

In het overzicht van alle vakantiebanen kun je eenvoudig filteren op categorie om jouw vacature eenvoudig te vinden.