Vakantiewerk in Kroatië

Kroatië is een Zuid-Europees land begrensd door Slovenië en Hongarije in het noorden, Bosnië en Herzegovina en Montenegro in het zuiden en Servië in het oosten. In het westen ligt de Adriatische Zee. De hoofdstad is Zagreb, andere belangrijke steden zijn onder meer Split, Osijek en Rijeka.

Het zal moeilijk zijn een land te vinden dat naar verhouding net zo’n lange kust heeft als Kroatië. De kust strekt zich bijna 1800 kilometer langs de Adriatische Zee. Tel daar vervolgens 1200 eilanden bij op en je begrijpt dat we hier te maken hebben met een zon- en zeebestemming bij uitstek. Zongebleekte Romeinse ruïnes, slaperige middeleeuwse stadjes en prachtige oude dorpen bewijzen dat er in Kroatië méér onder de zon is dan strandvermaak.
Wintersport in Kroatie? En dat, terwijl er aan de kust een mediteraan klimaat is! Er zijn zeker mogelijkheden al is het niet echt bekend bij onze wintersportliefhebbers. Bekende skigebieden zijn: Kranjska Gora, vlakbij Italië en Oostenrijk.Rijeka is de op één grootste stad van Kroatië. Ook hier is de wintersport prima te beoefenen en het is er zeker niet druk. Gorski Kotar is een superbekend wintersportgebied.

Vakantiewerk in Kroatië

Door de vele stranden is Kroatië een land bij uitstek voor vakantiewerk onder de zon. Veel campings en resorts zoeken animatoren, reisleiders, hostesses, sportinstructeurs. Vakantiewerk in de sneeuw? Hier is nog niet veel vraag naar. Op www.vakantiebaaninhetbuitenland.nl vind je diverse vacatures in Kroatië.

Munteenheid

Ondanks het feit dat Kroatië nu lid is van de EU moet er nog gewoon met Kuna’s betaald moet worden.

Filteren op land en plaats

In het overzicht van alle vakantiebanen kun je eenvoudig filteren op categorie om jouw vacature eenvoudig te vinden.

Huidige vacatures in Kroatië