Vakantiewerk in Zweden

Zweden is één van de landen in Scandinavië, een gedeelte in het noorden van Europa. Tot Scandinavië behoren de landen Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden. Zweden is het grootste land van Scandinavië. Wie aan Zweden denkt, denkt aan de betoverende natuur met blauwe meren en uitgestrekte bossen. Niet te vergeten de prachtige felgekleurde huizen. Het is een land waar je echt je rust kan vinden. Ook zijn de zaken in Zweden allemaal ontzettend goed geregeld. In Zweden wonen de gelukkigste mensen op aarde, en wij snappen wel waarom!

Munteenheid

Zweden is aangesloten bij de EU maar heeft ervan afgezien de euro in te voeren. In Zweden betaald men met de Zweedse kroon: 1 Zweedse kroon staat gelijk aan 0,095 euro.

Vakantiebanen

Zowel in de zomer als in de winter is Zweden een prachtig land om naar toe te reizen. Ook steeds meer Nederlanders kiezen voor Zweden als vakantie bestemming. Genieten van de prachtige natuur en echt even helemaal tot rust komen. Maar er zijn ook genoeg mogelijkheden voor (sportieve) activiteiten en avontuur. Voor ieder wat wils, dus! En wie heeft het zien van het Noorderlicht nou niet op zijn/haar bucketlist staan?  De hoofdstad Stockholm is daarnaast ook erg populair voor stedentrips. Deze stad wordt ook wel het Venetië van het Noorden genoemd en kenmerkt zich door het oude centrum met gezellige steegjes vol terrassen en winkels waar je urenlang door heen kunt slenteren. Ben jij op zoek naar vakantie werk in Zweden? Je kan bijvoorbeeld aan de slag bij een chalet/hotel of een camping. Wat dacht je bijvoorbeeld van werk als All-around medewerker?

Daarnaast bieden wij ook banen aan in de horeca, animatie en in de sport/outdoor sector.

Huidige vacatures in Zweden