Vakantiewerk in Spanje

Spanje is een echt vakantieland. Veel toeristen gaan voor zon, zee, strand, uitgaan en cultuur. Spanje maakt deel uit van het Iberisch Schiereiland en heeft aldus een grote kustlijn van 4964 km. Aan deze stranden vind je veel Costa’s. De bekendste zijn wel de Costa Brava, Costa Blanca en Costa del Sol. Maar ook voor een stedenbezoek zijn er veel mogelijkheden. Spanje bezit veel grote historische steden. Bijvoorbeeld Barcelona, Madrid of Valencia, Sevilla.

Het landschap is veelal heuvelachtig met verschillende berggebieden. De bekendste berggebieden zijn de Pyreneeën en de Sierra Nevada. Het land kent vele Nationale parken die zich veelal op de Canarische Eilanden bevinden. Spanje staat verder wereldwijd bekend om de vele historische gebouwen, het stierenvechten, flamencodansen, tortilla, Paella, tapas en grote voetbalclubs (o.a. FC Barcelona, Real Madrid en Valencia).

Vakantiewerk in Spanje

De mogelijkheden voor een avontuurlijke vakantiebaan in Spanje zijn oneindig. Zowel in de toerisme als in de horeca. Aan de diverse Costa’s zijn diverse grote bekende badplaatsen zoals Blanes, Lloret de Mar, Salou, Ibiza. Hier vind je talloze cafés, discotheken en clubs waar men in het zomerseizoen Nederlands sprekende horeca medewerkers zoekt. Van Kok tot barmedewerkers tot proppers.
In de toerisme zijn er veel mogelijkheden voor een leuke tijd. Vacatures voor reisleiders, animatie, buitensportinstructeurs, chauffeurs, kok, sportinstructeurs liggen voor het oprapen.

Huidige vacatures vakantiebanen in Spanje

Filteren op land en plaats

In het overzicht van alle vakantiebanen kun je eenvoudig filteren op categorie om jouw vacature eenvoudig te vinden.