Vakantiewerk in Turkije

Turkije is een land dat voor een klein deel gelegen is in het zuidoosten van Europa en voor het grootste gedeelte in het zuidwesten van Azië. De hoofdstad van Turkije, Ankara, ligt in het Aziatische deel van Turkije. De hoofdstad is echter niet de grootste stad van Turkije.

Dat is namelijk Istanboel, die net als het land zelf gedeeltelijk in Europa en gedeeltelijk in Azië ligt. Turkije is überhaupt een erg populaire vakantie bestemming (zeker ook bij Nederlanders!). Je kunt in Turkije vrij luxe op vakantie gaan zonder al te veel te betalen. Daarnaast trekt ook het warme klimaat, de rijke geschiedenis, de verschillende landschappen, moderne steden en uitgestrekte stranden veel mensen aan. Behalve voor een relaxte zonvakantie leent Turkije zich ook goed als feestbestemming. Populaire gebieden zijn voornamelijk de kustplaatsen zoals Marmaris, Alanya en Bodrum.

Huidige vacatures vakantiebanen in Turkije

Vakantiewerk in Turkije

Er zijn veel mogelijkheden voor vakantie werk in Turkije. Doordat Turkije veel (Nederlandse) toeristen trekt worden er ook veel Nederlandse werknemers gevraagd. Je kunt aan de slag in de animatie op één van de vele luxe hotelresorts, of wat dacht je van werk als voetbaltrainer? Daarnaast biedt Turkije ook mogelijkheden voor werk in de horeca, als nanny, werken met kinderen, zwem instructeur, fitness instructeur en nog veel meer! Werken in Turkije is een ideaal land als je werk en vakantie wilt combineren. Na je werkdag kun je heerlijk wat uurtjes in de zon meepikken op het strand, de prachtige omgeving ontdekken en/of feest vieren.

Munteenheid

In Turkije kun je betalen met de Turkse Lira.

Filteren op land en plaats

In het overzicht van alle vakantiebanen kun je eenvoudig filteren op categorie om jouw vacature eenvoudig te vinden.