Vakantiewerk in Tunesië

Tunesië is een land waar je misschien nog niet zoveel over hebt gehoord. Echter is dit land een geweldige diverse vakantie bestemming. Tunesië is een land gelegen in Noord-Afrika, grenzend aan Algerije en Libië en omringd door de Middellandse Zee.

Tunesië leent zich goed voor een relaxte strandvakantie door de prachtige ruime stranden maar er is ook genoeg te zien en te ondernemen. In het binnenland vind je woestijnen, veel cultuur, geschiedenis, miljoenensteden maar ook schattige dorpjes en mooie badplaatsen. De hoofdstad van Tunesië, Tunis, is een indrukwekkende grote stad. De stad heeft zowel een oud gedeelte waardoor het echt even voelt alsof je terug in de tijd gaat als een heel modern gedeelte. Dit contrast is erg leuk en bijzonder om mee te maken. Tunesië is verder ook geschikt voor families met kinderen door de vele kindvriendelijke hotels met grote zwembaden en vele speelparadijzen.

Huidige vacatures vakantiebanen in Tunesië

Vakantiewerk in Tunesië

Heb jij zin in een nieuw avontuur en lijkt het je fantastisch om je in een compleet andere wereld te begeven? Dan is Tunesië de bestemming voor jou! Van cultuur tot aan de prachtige standen tot aan grote steden. Tunesië heeft voor ieder wat wils. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als animator, entertainer, fitness en sport instructeur/instructrice,  zwem instructeur of kids club medewerker.

Munteenheid

In Tunesië kun je betalen met de Tunesische Dinar.

Filteren op land en plaats

In het overzicht van alle vakantiebanen kun je eenvoudig filteren op categorie om jouw vacature eenvoudig te vinden.