Vakantiewerk in Portugal

Portugal grenst ten noorden en oosten aan Spanje en ten zuiden en westen aan de Atlantische oceaan. Het land kenmerk zich door prachtige goudgele stranden, historische steden, ruige landschappen en diverse eilanden zoals Faial, Flores, Madeira en de Azoren. Portugal is een populaire vakantiebestemming. Het klimaat van Portugal is dan ook erg prettig: in de zomermaanden is het over het algemeen zacht en zonnig en in de winter koelt het iets af en ligt de temperatuur tussen de 12 en 16 graden. Echt koud wordt het dus niet.

Grote steden zoals Lissabon (tevens de hoofdstad van Portugal) en Porto lenen zich perfect als city trip. Binnen de Portugese cultuur vind je volksdansen, stierenvechten, vissen, Fado (Portugese muziekstijl), religie en een authentieke keuken. De keuken van Portugal staat onder andere bekend om zijn visgerechten, varkensvlees, heerlijke wijnen en diverse zoete gebakjes.

Huidige vacatures vakantiebanen in Portugal

Vakantiewerk in Portugal

Er zijn veel mogelijkheden voor vakantie werk in Portugal. Zoals eerder genoemd is Portugal erg populair als vakantie bestemming. Hierdoor worden er ook altijd veel mensen gevraagd in de toeristische sector. Je kunt aan de slag als reis begeleider, sportinstructeur, entertainer, animatie medewerker, camping medewerker of beheerder. Of wat dacht je van in de horeca als bijvoorbeeld propper, serveerster/serveerder, bar medewerker of cocktail shaker?

Munteenheid

Portugal is aangesloten bij de EU en je kunt er betalen met de Euro.

Filteren op land en plaats

In het overzicht van alle vakantiebanen kun je eenvoudig filteren op categorie om jouw vacature eenvoudig te vinden.