Vakantiewerk in Malta

Malta is een eiland en een onafhankelijke staat gelegen in de Middellandse zee in Europa. Malta wordt steeds populairder onder toeristen. Niet zo gek ook want met zijn prachtige woeste kusten, warme klimaat en vele bezienswaardigheden (voor zowel jong als oud) maakt het tot een waardige vakantie bestemming.

De historische hoofdstad Valletta is zeker een bezoekje waard. In deze hoofdstad vind je vele paardenkoetsen waarmee je een leuke tocht door de stad kunt maken, verschillende museums, kerken en kathedralen.  Het voelt eigenlijk een beetje alsof je terug in de tijd gaat in deze stad. Erg bijzonder! Wanneer je op Malta bent kun je ook een dagje naar het eiland Gozo. Dit eiland is in tegenstelling tot Malta veel rustiger. Je kunt hier ook een jeepsafari maken en op die manier het hele eiland bewonderen.

Huidige vacatures vakantiebanen in Malta

Momenteel geen vacatures...

Vakantiewerk in Malta

Ben je van plan om vakantie werk te gaan doen op Malta? Goede keuze! Dit eiland is een top bestemming voor zowel een korte als langere werkvakantie. Door het oplopende toerisme en de vele hotels wordt er veel werk aangeboden binnen de toeristische sector. Je kunt er bijvoorbeeld aan de slag als entertainer, sportinstructeur of  receptioniste.

Munteenheid

Portugal is aangesloten bij de EU en je kunt er betalen met de Euro.

Filteren op land en plaats

In het overzicht van alle vakantiebanen kun je eenvoudig filteren op categorie om jouw vacature eenvoudig te vinden.