Vakantiewerk in Italië

Italië is een land in Zuid-Europa. Ten noorden grenst Italië aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië. De rest van het land wordt omringd door de Tyrreense Zee, de Middellandse Zee, de Ionische Zee en de Adriatische Zee. De eilanden Sicilië, Sardinië en Elba en een aantal kleinere eilanden behoren ook tot Italië.

Italië is een zeer populair vakantieland. Het biedt bijzonder veel mogelijkheden. Zonvakanties, stedentrips, cultuurvakanties en een groot aantal andere soorten vakanties. Kampeerliefhebbers weten vooral de Italiaanse meren zoals het Lago Maggiore en het Gardameer te vinden, cultuuropsnuivers boeken bijvoorbeeld een vakantiehuis in Italië gelegen in het prachtige Toscane en wie een stedentrip wil maken kan uit een groot aantal Italiaanse steden kiezen waaronder Rome, Venetië, Napels, Florence, Verona, Palermo, Pisa en Milaan.
Wintersportliefhebbers kunnen hun lol op in de Italiaanse Dolomieten.

Vakantiewerk in Italië

Er zijn erg veel mogelijkheden voor een avontuurlijke vakantiebaan in Italië. Zowel in de toerisme als in de horeca. Italië heeft zowel toerisme in de winter als zomer. Ontelbare ski- en snowboardgebieden in de Dolomieten en zowel in binnenland als aan de stranden voor de zomer. Ski- en snowboardleraren kunnen flink aan de bak. In de zomer volop mogelijkheden voor stadsgidsen, hostesses, reisleiders, animatie, buitensportinstructeurs, chauffeurs, kok en sportinstructeurs.

Huidige vacatures vakantiebanen in Italië

Munteenheid

Italië is aangesloten bij de EU en je kunt er betalen met de Euro.

Filteren op land en plaats

In het overzicht van alle vakantiebanen kun je eenvoudig filteren op categorie om jouw vacature eenvoudig te vinden.