SANDAYA CAMPING PARC LA CLUSURE

Sandaya Camping Parc La Clusure is een 4-sterren camping gelegen in de Belgische Ardennen met ruim 200 kampeerplaatsen en 260 verhuuraccommodaties. De camping is geopend van eind maart tot en met eind september en in het hoogseizoen (Hemelvaart, Pinksteren en juli en augustus) verblijven er dagelijks zo’n 1400 gasten, waarvan de meerderheid de Nederlandse of Belgische nationaliteit heeft.

Op de camping zelf vind je naast kampeerplaatsen en verhuuraccommodaties ook een bar, restaurant, snackbar, en een campingwinkel. Daarnaast bieden wij gedurende de gehele openingsperiode een uitgebreid animatieprogramma aan voor jong en oud, met in de zomer verschillende themadagen, live muziek, spelshows en onze eigen musical.

Het vaste team bestaat uit 14 medewerkers uit Wallonië, Vlaanderen en Nederland. Vanaf maart/april wordt dit team aangevuld met seizoenmedewerkers en stagiaires op alle afdelingen. In het hoogseizoen helpen nog eens ongeveer 50 vakantiekrachten ons om de gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen en bestaat ons team in totaal uit zo’n 80 medewerkers, waarvan een groot gedeelte op de camping verblijft. Iets dat, in ieder geval wat ons betreft, het werken op Parc La Clusure zo leuk maakt!
Je kunt bij ons terecht voor een vakantiebaan (minimaal 3 weken in juli en augustus), maar ook voor het hele seizoen (maart tot en met september).

Wat kun je van ons verwachten?
Zoals gezegd werk én woon je bij ons en zorgen wij voor een stacaravan die je samen met één of meerdere collega’s deelt. Daarnaast zorgen wij, in ieder geval gedurende het hoogseizoen, voor een warme avondmaaltijd op gewerkte dagen.

Wat verwachten wij van jou?
Gasten complimenteren ons vaak met ons vriendelijke personeel – voor ons is het belangrijk dat je gastgerichtheid hoog in het vaandel hebt staan.
Je snapt daarnaast dat het ritme op een camping anders is dan een ‘normale’ 9-tot-5 baan en dat er ook ’s avonds en op zon- en feestdagen gewerkt wordt.

Wat bieden wij?
* Een uitdagende baan binnen een succesvol en groeiend verblijf
* Huisvesting ter plaatse
* Personeelseten op gewerkte dagen
* Personeelskorting (10%) in de horeca en winkel (m.u.v. sterke dranken)

Onze vacatures:
* Assistent Horeca Manager Bar | Restaurant Le Val Joli (seizoen)
* Front- en Backoffice Medewerk(st)er (seizoen)
* Keukenhulp (seizoen)
* Medewerk(ster) Zwembaden (seizoen)
* Zelfstandig werkend kok Bar | Restaurant Le Val Joli (seizoen)

Heb jij interesse?
Kijk dan voor meer informatie op onze website: werkenbij.parclaclusure.be

Website:
www.werkenbij.praclaclusure.be

Je kunt solliciteren via het invulformulier onderaan de vacatures op deze website. Of door het sollicitatieformulier via onze website in te vullen en samen met je c.v. en pasfoto te verzenden.