Camping Polleur

Kom deze zomer werken bij Camping Polleur, gelegen in de prachtige Belgische Ardennen! Wij zijn opzoek naar enthousiaste teamleden om ons dit seizoen te komen versterken en een onvergetelijke ervaring te bieden aan onze gasten.

Camping Polleur is een kleinschalige camping met ongeveer 100 kampeerplaatsen en 80 accommodaties. Onze camping biedt een scala aan faciliteiten voor het hele gezin, waaronder een verfrissend zwembad omgeven door groen, leuke animatie activiteiten voor jong en oud, een gezellige horecagelegenheid waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en drankjes, een handige mini-markt voor al je dagelijkse behoeften en een samenwerking met outdoor bedrijf Spa Adventure voor
avontuurlijke ervaringen in de natuur.

Als onderdeel van ons team krijg je de kans om te werken in een warme en familiale werksfeer, waar je nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen en waardevolle herinneringen en vriendschappen kunt opdoen. Of je nu gasten verwelkomd bij de receptie, activiteiten organiseert voor jong en oud, onderhoudswerkzaamheden verricht of heerlijke maaltijden bereid in onze horecagelegenheid, er is voor elk wat wils.

Waarom zou je bij ons willen werken?
* Flexibele werktijden die passen bij jouw vakantieplannen
* Een gezellig en hecht team waarin je nieuwe vrienden maakt
* Een marktconform salaris, 3 maaltijden per dag (zomer) en mogelijkheid tot verblijf op de camping.
* Op je vrije dag kun je gratis deelnemen aan enkele outdoor activiteiten
* Een inspirerende werkomgeving midden in de prachtige Ardennen

Ben jij klaar voor een zomer vol avontuur, nieuwe ervaringen en de kans om deel uit te maken van een geweldig team? Sluit je dan aan bij ons bij Camping Polleur en maak deel uit van iets bijzonders!

www.camping-ardennen.nl