Mijn zomer van m’n leven

fgelopen jaar ging ik aan de slag op een middelgrote camping in Frankrijk en daar maakte ik dé zomer van mijn leven mee. In deze blog vertel ik je graag meer over deze zomer en over alles wat erbij kwam kijken.

De miniclub
Als animatrice werkte ik overdag voornamelijk in de miniclub, hier kwamen elke dag een aantal kids naar toe met de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Ik heb altijd veel affiniteit met kinderen gehad en vond dit dan ook megaleuk om te doen. Van knutselen tot spelletjes in het bos of optredens voor elkaar: niks was te gek en alles was super om te doen. Wat het allerleukste was is dan toch het omgaan met de kinderen en lekker kletsen of grapjes uithalen. Kinderen zijn zo puur en echt waardoor het altijd weer een feest was.

Het grote spektakel
Iets wat ik ook onwijs leuk vond, was de grote show door de animateurs op vrijdagavond. Op de vrijdagen werden onze talenten ingezet om samen een show te laten zien. Dat was de ene week een show die ging over de verschillende werelddelen en de andere week ging het over reizen door de tijd. Als ervaren danser was het super om te entertainen op het podium, maar wat het allerbijzonderste was, is dat ik daar heb geleerd dat ik zelfs kan zingen. Dit alles heeft ook zeker bijgedragen aan dé zomer van m’n leven.

Vrije tijd
Tenslotte hebben de avonden op het strand, vrije avonden in een nieuwe stad en crêpes eten in een schattig restaurantje mijn hele zomer compleet gemaakt. Het maakte het grote animatie-avontuur af.

Ook de zomer van je leven meemaken? Ga naar de pagina van Team4Animation voor meer informatie!