Persbericht: Vakantiewerk in het buitenland

Vakantiebaaninhetbuitenland.nl heeft haar nieuwe website gelanceerd. “Via onze nieuwe website en social media willen we werkgevers en vakantiekrachten dichter bij elkaar brengen.”, zegt Tom De Leeuw, oprichter van vakantiebaaninhetbuitenland.nl.

Ons initiatief komt voort uit onze achtergrond in de reis- en evenementenbranche, waarbij een duidelijke behoefte ontstond om een platform te creëren om op zoek te gaan naar kwalitatief goede reisbegeleiders, buitensportinstructeurs, ski- en snowboardinstructeurs en animatoren. De website biedt de mogelijkheid voor werkgevers om laagdrempelig en gratis vacatures te plaatsen. Uiteindelijk is de doelstelling om jongeren te helpen aan een leuke vakantiebaan!

“Met ons hoofddoel het tonen van vacatures op een overzichtelijke manier, het vermelden van nuttige tips en ervaringsverhalen en diverse leuke marketing activiteiten, zorgt ervoor dat vakantiebaaninhetbuitenland.nl onderscheidend is voor zowel werkzoekenden als voor werkgevers.”, aldus Marc Tangelder, mede-initiatiefnemer.

Voor meer informatie zijn we bereikbaar via telefoonnummer 06-53881975, of per e-mail: info@vakantiebaaninhetbuitenland.nl.