“Show Me What You Got” op SBS6 in samenwerking met Vakantiebaaninhetbuitenland.nl

In hét nieuwe tv programma Show Me What You Got op SBS6 gaan de internetsterren Nienke Helthuis en Xavier Rijsdijk in samenwerking met vakantiebaaninhetbuitenland.nl Europa in om de leukste, avontuurlijkste en meest uitdagende dreamjobs te laten zien aan het Nederlandse publiek.

De producent geeft onze partners de mogelijkheid deel te nemen aan het programma voor een gereduceerd tarief. Wil je weten of jullie organisatie ook in aanmerking komt om mee te doen. Neem dan contact op met de campagne manager Tim Boxhoorn.

Xavier:

Xavier is een spontane, energieke verschijning vóór en achter de camera. Met zijn positieve instelling weet hij iedereen te charmeren. Met meer dan 165.000 vaste kijkers op YouTube, heeft Xavier online velen harten veroverd. Maar nu is het tijd voor de volgende stap. Deze breedlachende jonge Amsterdammer gaat heel de wereld veroveren als het nieuwe gezicht van New Day Productions. Samen met co-presentatrice Nienke zal hij het avontuur aangaan!

Nienke:

Nienke is een bruisende, schone blondine uit Twente. Met haar open persoonlijkheid weet zij de aandacht van miljoenen fans vast te houden. Deze vrolijke meid heeft op haar 21 jarige leeftijd al veel weten te bereiken. Zo heeft zij internationaal haar stempel weten te drukken als YouTuber en dit is nog maar het begin! Naast het stralen voor de camera, is zij druk bezig met afstuderen én maakt zij iedere dag tijd om haar Portugees te perfectioneren.

Als het nieuwe gezicht van New Day Productions gaat Nienke samen met co-presentator Xavier op pad om de beste, leukste en gezelligste bedrijven te ontdekken.

 

Interesse om uw bedrijf onder de aandacht te brengen met deze unieke deal? Neem contact op voor de mogelijkheden!