Je vakantie starten vanaf Rotterdam Airport

Vlieg je naar je werkbestemming vanaf Rotterdam? Dan hebben wij een goede tip voor je.

Met name de zakelijke reiziger vliegt vanaf Rotterdam the Hague Airport maar ook voor de particulier is dit een zeer fijn vliegveld. Wie de drukte van Schiphol Airport maar niks vindt kan prima uitwijken naar vliegveld Rotterdam. Vroeger ook wel eens Zestienhoven genoemd naar de buurt waar het vliegveld gelegen is. Met het openbaar vervoer is het vliegveld moeilijk te bereiken. Helaas is er niet zoals bij Schiphol een station onder het vliegveld. Echter zijn er wel genoeg mogelijkheden om je auto te parkeren.

De auto parkeren vlakbij het vliegveld:

Het voordeel van parkeren Rotterdam Airport is dat u via de officiële kanalen van het vliegveld zelf genoeg keuze heeft om uw auto te parkeren. Echter, kunt u ook via Vliegen en Parkeren een parkeerplaats reserveren. Zij bieden u zowel shuttle parkeren als valet parkeren aan bij parkings rondom het vliegveld. Deze parkeerplaatsen zijn veel goedkoper dan de officiële parkeerplaatsen en zelfs nog dichterbij dan de P10 locatie.

Shuttle parkeren of valet parking:

Bij shuttle parkeren wordt u door middel van een shuttlebus naar het vliegveld gebracht en weer opgehaald. Deze service zit bij de prijs inbegrepen en wordt 24 uur per dag uitgevoerd. Bij Valet parking rijdt u zelf naar de luchthaven toe en overhandigt u uw auto aan de chauffeur. Deze chauffeur parkeert vervolgens uw auto voor u en rijdt hem voor u voor bij terugkomst.