Werken in een wintersportgebied

Bij vakantiebaaninhetbuitenland bieden wij niet alleen zomerbanen aan maar ook banen in diverse wintersportgebieden. Zo kun je aan de slag als wintersport instructeur/instructrice of chalet host/hostess, maar wij bieden ook vacatures aan in de bediening, afwas en als (zelfstandig, hobby) kok. Nu de zomer officieel ten einde is, kunnen wij weer uitkijken naar een prachtig winterseizoen!

Waarom kiezen voor werken op een wintersportlocatie?
Ben jij gek op wintersporten zoals skiën en snowboarden? Hou je van lange wandelingen in de sneeuw met aansluitend een gezellig drankje in de après ski bar? Dan is werken op een wintersportlocatie absoluut iets voor jou.
Wat jouw functie ook is: je werkt altijd in een prachtige en gezellige omgeving waar je écht contact maakt met de gasten. De eigenaren van het (chalet)hotel helpen uiteraard met jouw reis en regelen een verblijf voor je. Afhankelijk van jouw werkgevers krijg je evt. een reiskostenvergoeding. Dit wordt uiteraard allemaal van te voren goed afgesproken. Als je als ski/snowboard leraar of lerares aan de slag gaat krijg je ook nog de complete kleding en uitrusting hiervoor. Hoe fijn is dat!

Daarnaast profiteer je als medewerker vaak ook nog eens van vele voordelen: bijvoorbeeld een gratis ski pas! Naast je werkzaamheden heb je tijd om zelf van de piste af te gaan of een gezellig drankje te doen met je collega’s.

Werken op een wintersport locatie betekend ook nog eens dat je veel nieuwe vrienden maakt, je de taal goed leert kennen van het land waar je aan de slag gaat en vooral: een fantastisch avontuur.

Op welke locaties bieden jullie banen aan?
Momenteel bieden wij banen aan op wintersportlocaties in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Amerika en Canada.